Venehuolto ja venekorjaus Turku, Raisio, Naantali ja lähialueet

Teemme kaikenlaisiin veneisiin sekä pienet että suuremmat venehuollot, aina öljyjen vaihdosta koneremonttiin asti. Pyrimme aina aloittamaan työn asiakkaan mielen mukaan vaikka nopeallakin aikataululla. Säännöllisellä venehuollolla säästyt ikäviltä tilanteilta lomallasi, joten lyhyttä kesää ei kannata riskeerata vaan kannattaa varata venehuolto ajoissa!

LASIKUITUKORJAUS Turku, Raisio, Naantali ja lähialueet

Vene on meille monelle todella tärkeä ja siksi haluamme sen myös näyttävän hyvältä.  Vaikka kuinka varoisi, niin silti välillä saattaa pieni naarmu, tai pahimmillaan reikä ilmestyä veneen runkoon. Jos veneesi  on lasikuitua, ei naarmuista kannata huolehtia – Korjaamme kaikki lasikuituvauriot, niin pienet kuin suuretkin ja kohta veneesi on taas uuden veroinen. Jätä kaikki lasikuitukorjaus asiat meidän huoleksemme.

MYRKKYMAALAUS Turku, Raisio, Naantali ja lähialueet

Veneen pohjan säännöllinen huolto on hyvin tärkeä sekä oleellinen asia niin pienessä kuin isommassakin moottoriveneessä. Huonosti huollettu pohja voi ikävimmillään lisätä polttoaineen kulutusta jopa 30%:a.
Meiltä saa niin pohjanhionnat, soodapuhallukset kuin myrkkymaalauksetkin veneellesi. Jätä siis ikävät veneen pohjatyöt meille.

Toiminta-alue pääasiassa: Turku, Raisio, Naantali, Rymättylä, Kaarina, Parainen, Kemiö, Sauvo, Kustavi ja Uusikaupunki

Keulapotkuri asennukset ja huollot

Teemme ammattitaidolla ja luotettavasti pieniin ja isompiin veneisiin keulapotkuri asennukset, korjaukset ja huollot. Soita asiantuntevalle asentajalle ja kysy rohkeasti lisää keulapotkureihin liittyvissä asioissa.

Kysy tarjousta